Monday, April 10, 2017

RCA - Teknik Santau Diri Jutawan Shaklee

Semalam, mentor Shaklee ibu Master Farah Wahida pecahkan 1 rahsia. Tentang apa?
Tentang cara nak santau diri.

Dont weri. Ni santau halal. Teknik ni di kongsikan oleh salah seorang mentor kami yang pernah mendapat pendapatan bulanan hampir RM 1 JUTA. Pendapatan tau, bukan sales yer :)

Ha cemana tu?
Ade ke santau halal?

Adaaa. Teknik ni di namakan RAHSIA CERMIN AJAIB.

RCA a.k.a santau halal ni khas untuk diri sendiri. Nak ajar kat orang lain boleh. Tapi at the end, mereka yang apply je dapat efek yang baik.

Efek dia ada banyak. Tapi ibu listkan yang paling utama ajelah ye.

Efek dia ialah :

+ Dapat bantu kita berfikir lebih positif
+ Mendorong kita untuk lakukan perkara yang lebih baik

Macam mana nak buat?

Ada 2 cara. Boleh buat salah satu atau mana yang lebih mudah untuk korang.

1. Tulis perkataan positif tentang diri/target yang kita nak guna marker atas sehelai kertas. Then, tampal di cermin.

atau

2. Tulis guna gincu di atas cermin tu.

Lepas tu buat apa?

Dah tulis tu, kena bacalah. Hehehe. Ikut kata mentor ibu tu, lakukan amalan ni selama 40 hari. In shaa Allah ada result yang osem :)

Bahan-bahan untuk "Jampi"


Oppps. By da way, ada 1 lagi rahsia PENTING. Tapi, ibu hanya akan kongsikan kepada mereka yang join ahli Shaklee bersama ibu ;)

Alah. Normallah tu. Sekarang ni, mana ada orang nak share ilmu tanpa ada pengeras kan. Hihihi

Join keahlian Shaklee rm79.50/rm90.10 (sm/ss). Tak rugi join. Boleh beli produk Shaklee guna harga ahli dan boleh buat side income rm20-rm2000. Lebih dari tu pun boleh. Ibu sudi ajarkan.

Jap jap. Yuran ni MUNGKIN akan di naikkan sedikit masa lagi. Kami sedang menunggu kata putus dari Shaklee. Tak tahulah ada perubahan atau tidak. Yang pasti, sekarang ni masih harga yang sama.

Jadi, jangan berlengah ya.
Whatsapp ibu sekarang

Pssst : Selamat beramal 😎

Pengguna & Agen Shaklee sejak 2012
+0176460765






2 comments:

  1. Terbaik ibu. InshaaAllah akan buat :)

    FB : Fadz Fauzie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh. Terbaik fadz fauzi. Terus apply ilmu tinggalkan jejak :) Kipidap!

      Delete