Cara Order

Sebenarnya, ada banyak cara untuk dapatkan produk Shaklee. Ibu senaraikan di sini agar u mudah untuk dapatkannya.


1. SMS/Whatsapp ibu Diyana di +60176460765
- Ini cara paling mudah untuk u dapatkan Shaklee. Hanya perlu save no tel ibu dan terus whatsapp. Konsultasi di berikan secara percuma. Suggestion di buat berdasarkan keperluan dan baget U. Of coz ibu akan akan suggest the best untuk u all dengan harga yang mampu milik.

2. Walk in
- Bagi mereka yang tinggal berdekatan dengan HQ atau Shaklee Branch, anda hanya boleh walk in ke Shaklee dan isi form. Tuliskan nama Pengedar : Nordiyana Jamal, No ID : 918842 dan terus order produk yang anda nak. Jika anda perlukan konsultasi mengenai cara makan dan sebagainya, terus SMS/Whatsapp ibu. Tapi, khas untuk mereka yang order guna nama & ID ibu saja okeh ;)

3. Order menerusi telefon
- Jika u nak order sendiri menggunakan ID ibu, U boleh call Shaklee di talian 03-56223188 dan bercakap dengan customer servis. Cara ni sangat sesuai if u memang consume produk Shaklee dan tahu produk apa yang sesuai dengan u. Sebab customer service tak bagi advise produk apa yang sesuai untuk u ambil tau. If tak pasti, contact ibu dulu ok!

Selain tu, u boleh juga dapatkan Shaklee dari ahli Shaklee di bawah rangkaian ibu. Ibu mempunyai beberapa agen & ahli di seluruh Malaysia. Sedikit masa lagi ibu akan update di pages ni ok ;)

Nordiyana Jamal
Bekas jururawat IJN, Pantai Hospital Melaka
Pengguna/Agen Shaklee sejak 2012


No comments:

Post a Comment