About Me

Assalammualaikum semua. Terlebih dahulu ibu nak ucapkan terima kasih kerana sudi baca blog dan follow blog ibu ni. Di sini ibu nak bercerita sedikit sebanyak tentang latar belakang ibu.



Nama dalam IC : Nordiyana Jamal
Umur : Lewat 20-an (pada 2016)
Asal : Melaka - Don't mess with Melakarian. Ahaks :P
Status : Berkahwin dengan 3 orang anak tapi Allah berikan peluang untuk jaga seorang sahaja di dunia ni.
Pendidikan : Sekolah Rendah Kebangsaan Asahan, Sekolah Menengah Kebangsaan Simpang Bekoh, Puteri Nursing College (sekarang di kenali sebagai KPJ International Collage of Nursing & Health Sciences)
Pekerjaan : Full time Muslimah & suri rumah sepenuh masa yang menjalankan bisness Shaklee secara online.

Itu sedikit sebanyak tentang biodata ibu.
Sekarang ibu nak kongsi tentang penubuhan blog ni.

Actually ibu suka menulis. DAn ibu suka share experience ibu. Jadi, penubuhan blog ini ada sebagai salah satu tools untuk ibu kongsi ilmu dan pengalaman selain Facebook. Blog ini berkisar tentang perkongsian ilmu kesihatan, nutrisi, motivasi dan bisness serta peluang untuk jana pendapatan secara online bersama Shaklee. Jadi, ibu harap, u all learn something melalui entry-entry yang ibu tulis ni ;)

Oh by the way, maybe u all tertanya-tanya, kenapa ibu bahasakan diri sebagai "ibu" bila tulis blog &  status di FB, kan? Sebenarnya, dulu Damia panggil "ibu", sekarang panggil "mummy". Sebab suka sangat dengan pangilan ibu tu, jadi, ibu terus guna panggilan tu bila "berbicara" dengan u all. Panggilan "ibu" tu buat ibu rasa sayang kat u all macam anak-anak aje :) hihihi. Tolong jangan muntah hijau eaa;)

Oklah... itu serba sedikit tentang ibu.
Jika ada komen-komen yang membina, sila utarakan. Boleh tinggalkan komen anda di bawah atau whatsapp ibu +60176460765. Salam ukhuwah dari ibu ;)

No comments:

Post a Comment