Wednesday, September 13, 2017

5 Sebab Anda Mesti Cuba Vivix Shaklee

Entry kali ni ibu nak share tentang produk Shaklee yang super hot. Apa dia?

Tak lain dan tak bukan --> Vivix Shaklee. Yeahhh!


5 Sebab Anda Mesti Cuba Vivix Shaklee


1. Sirup bukan pill

Ibu faham sangat. Ada sesetengah orang especially warga tua dan golongan lelaki, payah nak telan pill banyak-banyak. Rasa tersekat kat anak tekak.

Jadi, Vivix ni supplements terbaik yang patut u olls cuba untuk kekal sihat dan awet muda.



2. Rasanya enak dan tak muak

Ada supplements, rasanya pahit atau berbau hanyir. Tapi tidak Vivix Shaklee.

Vivix Shaklee rasanya seperti pati ribena. Masam-masam manis gitu. Baunya pun harum

3. Kesan yang sangat menakjubkan

Vivix Shaklee mempunyai ribuan testimoni yang hebat-hebat. Ada yang kulit jadi feloles. Hilang semua jerawat, jeragat.

Ada yang pulih dari stroke. Gula dalam darah jadi normal. Alhamdulillah. Semuanya dengan izin Allah.

Tak percaya? Rujuk entry ni  Testimoni Vivix Untuk Sakit Saraf




4. Ekslusif

Vivix ni di perbuat dari 4 bahan utama yang amat ekslusif. Tak ada di jual di pasar raya tau. Hehehe.




5. Harga yang murah dengan keahlian Shaklee

Harga sebotol Vivix ini ialah rm503. Namun, bila mana u olls menjadi ahli Shaklee, u olls boleh jimat kira-kira RM100!

Wowww. Dahsyat kan?

Dan yang lebih menggembirakan, Shaklee juga ada lakukan JUALAN BERKALA. Maksudnya SPECIAL OFFER.

Contohnya sekarang ini, Shaklee ada OFFER khas sempena 16 September 2017. Nak tahu apa?



JIMAT 5% DENGAN TWIN PACK VIVIX!


Dengan pembelian set ini, u olls bakal dapat :

+ Keahlian PERCUMA bernilai rm68.90
+ Post PERCUMA bernilai rm10.60
+ Pembelian Vivix dengan HARGA AHLI (jimat sehingga rm200)
+ CASH BACK bernilai rm35+
+ Layak menerima 1 LUCKY DIP

Lumayan kan?

Jadi, apa tunggu lagi.
Jomlah grab sekarang.

Terus wassap +60176460765. Ibu akan reply secepat mungkin. Offer ni bukan selalu.

* War-warkan pada rakan-rakan dan sedara mara anda. Berikan link blog ini kepada mereka. Promosi HANYA 1 hari sahaja ya.

Diyana Jamal
Pengguna & Ejen Shaklee
017-6460765

1 comment:

  1. Bagi yang tahu bagaimana vivix bertindak dan apa bahan2 eksklusif yang terkandung di dalamnya, tak akan rasa mahal suplemen ni. Kalau tidak, manakan ada yang repeat order setiap bulan kan? Semestinya tersangat2 berbaloi beli & nikmati kehebatan kesannya.

    ReplyDelete